MENÜ
+=(AARONSTONE)=+ CLAN
    
           
                  

             

                          


                      

de_dust2:

ezen a pályán nagyon könnyü headshotoot adni.Mindig keresd az olyan helyeket ahol ritkában járnak ct-k vagy terroristák.Ha pedig közelharcot akarsz akkor menj de ehhez is tudás kell hogy ne szedjenek le.Ha terrorista vagy és nálad a bomba akkor mindig keresd meg az A BOMB lerakot és a B BOMB lerakot ha lerakod ugy a bombát hogy ne tudja hatástalanitani az a ct akkor 3 pontot kapsz.

 

cs_assault:

ez a pálya inkább olyan kempelös de ha amatör vagy inkább menj a többiek után a szellözörendszerbe ott aligha fognak keresni.ha ct vagy menj higgat fejjel ölj minél több terroristát és mensd meg a tuszokat.Ha terrorista vagy ölj minél több ct-t.Csak két dolgod van a pályán mint terrorista 1.öld meg a ct-ket! 2.vigyázz a tuszokra ne öld meg öket mert az veszi le a pénzed.ha megfogadod a tanácsomat nem lesz gond.

 

de_inferno:

ez olyan közelharcos,kempelös pálya.ha amatör vagy mindig keress olyan helyet ahol nem találnak meg a ct-vagy a terrorok.ha megtalálnak pech.ha terrorista vagy nagyon vigyázz ha nálad van a bomba mert a ct-k nagyon trükösek ezen a pályán.úgy élesisd a bombát hogy ne legyen senki a közelbe.Ha ct vagy nagyon siess a bomba lerako pontokra mert ez a legjobb amit tehetsz ezen a pályán.ha megfogadod nem lesz gond.

 

de_italy:

ezen nagyon szeretek kempelni mert több az esély hogy eltaláld az embert.és nagyon viccesek a csirkék is.ha ct vagy keresd a hosszabb utakat mert a terroristáknak ez a rövidebb út és ez neked kurva jó.Ha terrorista vagy menj a melletd lévö épületbe kempelni mert ez a legjobb amit tehetsz ezen a pályán.

 

de_aztec:

ez a pálya nagyon esös és csatornás.Pont ezért is van értelme ennek a pályának a pályán találsz egy fahidat azon ne menj át mert az egyik oldalon a ct-k lesznek a másik oldalon a te csapatod lesz ott érdemes magnumot használni.ha ct vagy mindig kövesd a többieket mert ha elkoszálsz nagyon veszélyes ez a pálya bárhonnan lekempelhetnek bárhonnan.Föleg a csatornábol ott igazi veszély van.

 

Asztali nézet